Despre Noi

La fel ca la decorarea unei case, brandul Novambient a început cu un plan, o hârtie și 2 oameni cu o viziune clară – de a oferi soluții de calitate în domeniul amenajării locuinței.

 

După 18 ani, multă altă hârtie folosită și cu același plan bine definit, Novambient este unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de gresie, faianță, parchet și obiecte sanitare din regiune.

 

Suntem prezenți cu 2 sedii în Oradea, unde comercializăm produse de cea mai înaltă marcă de la producători internaționali precum Ragno, Fap, Keope, Bisazza, Aparici, Refin sau Haro.

 

Astăzi, oferim o gamă largă de plăci ceramice, obiecte sanitare, parchet și accesorii, toate de înaltă calitate și în pas cu tendințele. Produsele comercializate de noi își găsesc locul în cele mai diverse ambiente – de la băi la spații de birouri și chiar spații exterioare.

 

În plus, oferim servicii personalizate de consultanță, pentru ca fiecare client să poată alege mai ușor din întreaga varietate de produse prezente în showroomurile noastre.

Noul Showroom
str. Meșteșugarilor nr 24/A Oradea, jud Bihor
0733 499 998
Luni -Vineri: 10 - 18
Sambata: 10 - 14
Showroom
str. Tudor Vladimirescu 52 Oradea, jud Bihor
0259 432 243
0731 313 233
Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata: 9 - 13

ConsultanțăEchipa noastră îți stă la dispoziție cu informații și ajutor, pentru ca alegerile pe care le faci cu privire la amenajarea casei tale să fie cele mai bune.

Gamă variatăÎți oferim o gamă variată de produse, de la gresie și faianță, la parchet și obiecte sanitare, toate într-o multitudine de culori, texturi și dimensiuni.

Garanția CalitățiiColaborăm cu cei mai renumiți furnizori de ceramică din lume, motiv pentru care garantăm calitatea produselor noastre!

Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image Owl Image

Fii la curent cu Noutățile!

Înscrie-te la newsletter!

Află cele mai noi oferte, idei și sfaturi pentru ambiente de vis!

Înscrie-te la newsletter!